Opskrift No. 8 «Flammkuchen»

Den første opskrift i serien "Thierry back from work".


Vi bevarer grillkulturen. Ganske enkelt.


Lysten til hyggelige sammenkomster under fri himmel er stor.  Passionen for barbecue eller grillfester bringer mennesker fra forskellige kulturer sammen. I en tid hvor travlhed bestemmer hverdagen, kan en grillfest få tiden til at stå stille - som en drøm fra svundne tider.

Det er vores passion at grille. Det har det altid været. Denne passion vil vi gerne dele med jer. Men foruden lidenskab kræver det også en masse gode ideer. Ved brug af de nyeste teknologier og i samarbejde med barbecue-specialister og grill-mestre bliver vores produkter løbende videreudviklet. Til en perfekt grilloplevelse.

Få øjnene op for denne «lidenskab» sammen med din familie og venner, og nyd godt af de fordele vores enestående og innovative grillsystem HLS® byder på. Vi overlader det til dig at afgøre, om der skal grilles med trækul eller gas.

Aldrig før har du haft så mange gode grunde til at købe en ny grill. Med vores intelligente grillsystem HLS® og det nye innovative tilbehør, er der ingen grænser for din grillfornøjelse. Sunset BBQ har alt hvad en perfekt grillsommer har brug for. For den kommer helt sikkert. Er du klar?

Sunset BBQ-teamet ønsker dig en spændende grill-sæson.